گیربکس

به طور خلاصه گیربکس صنعتی با دو متغیر سر و کار دارد: سرعت دوران و گشتاور. ابزارها و ماشین آلات در صنایع مختلف برای عملکرد صحیح و بهینه به گشتاور ورودی متفاوتی نیاز دارند. برای تامین گشتاور مورد نیاز این ابزارها از گیربکس صنعتی استفاده می‌شود.

شفت‌ها نیرو را از موتور به چرخ‌دنده‌ها منتقل می‌کنند و در نهایت نیروی تغییر شکل یافته را به بار یا دستگاه منتقل می‌کنند.

متریال و جنس چرخدنده‌های مارپیچ از فولاد آلیازی ساخته شده‌اند و با توجه به زاویه پروفیل دندانه ها، امکان ترمزگیری و متوقف شوندگی و جلوگیری از بازگشت جعبه دنده فراهم است.

گیربکس های مورب می توانند طیف وسیعی از سرعت ها و گشتاورها را تحمل کنند و آنها را برای بسیاری از کاربردهای صنعتی همه کاره می کند.

در کاربردهای صنعتی، گیربکس ها به عنوان واسطه بین یک منبع تغذیه (مانند موتور یا موتور الکتریکی) و تجهیزاتی که از این قدرت برای انجام وظایفی مانند برش، سنگ زنی یا حمل مواد استفاده می کنند، عمل می کنند. با تنظیم سرعت یا گشتاور توان ورودی ، گیربکس ها به ماشین آلات کمک می کنند تا کارآمدتر کار کنند و در برابر بارهای سنگین مقاومت کنند.

پمپ هیدرولیک و هیدروموتور در سیستم‌های صنعتی برای انتقال قدرت و افزایش راندمان گیربکس‌ها به کار می‌روند.

صنعت تولید برق: در توربین‌های بادی و سایر تجهیزات تولید انرژی.

برای خرید گیربکس صنعتی فقط کافی است با مشاوران صنعت برتر سپاهان در ارتباط باشید.

برای نگهداری از گیربکس صنعتی باید بازدیدهای منظمی از آن انجام داده و هر گونه مشکل و خرابی جزئی را قبل از خرابی های اساسی رفع نمایید. باید گیربکس صنعتی را همواره روغن کاری کرد و احتمال سایش و شکستگی قطعات آن را کاهش داد. همواره گیربکس را تمیز نگه داشته و اجازه ورود ذرات و آلودگی به داخل گیربکس را ندهید.

نحوه ثبت سفارش رویه ارسال سفارش شیوه‌های پرداخت خدمات مشتریان

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یکی دیگر از انواع گیربکس صنعتی، که کاربرد گسترده، پرمصرف و متداولی در صنعت دارد، گیربکس شافت مستقیم با دنده هلیکال است که امتدادشافت ورودی با امتداد شافت خروجی موازی است.

اجزای گیربکس های حلزونی شامل ماردون فولادی، چرخ دنده، شافت، فلنچ، محور، بلبینگ و بدنه می اطلاعات بیشتر باشد و عموما بر اساس کارکرد گیربکس، جنس بدنه آن ها از چدن یا آلومینیوم ساخته می شوند.

نوع گیربکس: (حلزونی، کرمی، سیاره ای، مخروطی و …) هر نوع گیربکس مزایا و معایب خاص خود را دارد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *